Son Dakika Deprem Malatya - Son Dakika Malatya Da Deprem Oldu / Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Malatya - Son Dakika Malatya Da Deprem Oldu / Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi.. Malatya'da saat 11.27'de bir deprem meydana geldi. Malatya pütürge'de yaşanan depremin büyüklüğünü kandilli 5.3 şeklinde açıklarken, afad 21.06'da gerçekleşen depremin 5.0 büyüklüğünde olduğunu geçti. Malatya deprem haberi sayfasında en son yaşanan malatya deprem gelişmeleri ile birlikte son dakika malatya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 49 haber bulunmuştur. Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, malatya'nın doğanyol ilçesinde saat 16.25'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. .ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre malatya'nın pütürge ilçesinin kavaklıdere mevkisinde deprem oldu.

Saat 12.37'deki depremin merkez üssü pütürge ilçesi. Malatya'da 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad ve kandilli'nin geçtiği son dakika bilgilerine göre malatya'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı.

Malatya Da 3 9 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Haberleri
Malatya Da 3 9 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
İşte malatya'dan gelen son dakika deprem haberinin detayları… edinilen son dakika bilgisine göre; Malatya'da 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkezi maltaya'nın pütürge olduğu belirlendi. Depremin derinliği 5 kilometre olarak açıklandı. Dün 11:07 depremzedeler için yapılan köy konutlarının inşaatı tamamlandı. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Afad ve kandilli'nin geçtiği son dakika bilgilerine göre malatya'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler.

Afad, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı.

Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Malatya'da meydana gelen 5.0 büyüklüğünde deprem sonrası cnn türk'te açıklama yapan prof. Dün 11:07 depremzedeler için yapılan köy konutlarının inşaatı tamamlandı. Depremin merkezi maltaya'nın pütürge olduğu belirlendi. Malatya'da saat 11.27'de bir deprem meydana geldi. Malatya pütürge'de yaşanan depremin büyüklüğünü kandilli 5.3 şeklinde açıklarken, afad 21.06'da gerçekleşen depremin 5.0 büyüklüğünde olduğunu geçti. Malatya'da 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya deprem ile ilgili tüm haberleri ve son dakika malatya deprem haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi. .ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre malatya'nın pütürge ilçesinin kavaklıdere mevkisinde deprem oldu. Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, malatya'nın doğanyol ilçesinde saat 16.25'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte malatya'dan gelen son dakika deprem haberinin detayları… edinilen son dakika bilgisine göre;

Saat 12.37'deki depremin merkez üssü pütürge ilçesi. Depremin derinliği 5 kilometre olarak açıklandı. Malatya pütürge'de yaşanan depremin büyüklüğünü kandilli 5.3 şeklinde açıklarken, afad 21.06'da gerçekleşen depremin 5.0 büyüklüğünde olduğunu geçti. Malatya'da yaşanan son depremler ise afad ve kandilli sitelerinden güncellenmeye başlandı. Kandilli rasathanesi'nin son verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde bir deprem meydana geldi.

Malatya Da 4 3 Buyuklugunde Deprem Son Depremler Ntv
Malatya Da 4 3 Buyuklugunde Deprem Son Depremler Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Alınan son dakika deprem raporlarına göre malatya'nın hekimhan ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Malatya'da yaşanan son depremler ise afad ve kandilli sitelerinden güncellenmeye başlandı. Son dakika deprem haberi… malatya'de depremler meydana gelmeye devam ediyor. .yaptığı paylaşım ile malatya pütürge merkezli 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleştiğini duyurdu. Malatya deprem ile ilgili tüm haberleri ve son dakika malatya deprem haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi.

Malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.

Malatya'da meydana gelen 5.0 büyüklüğünde deprem sonrası cnn türk'te açıklama yapan prof. Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Afad deprem dairesi başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre malatya arguvan merkezli bir deprem meydana geldi. Malatya'da 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı tarafından paylaşılan bilgiye göre. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, deprem malatya'nın battalgazi ilçesine bağlı uluköy mahallesinde gerçekleşti. Kandilli rasathanesi'nin son verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde bir deprem meydana geldi. Malatya deprem haberi sayfasında en son yaşanan malatya deprem gelişmeleri ile birlikte son dakika malatya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 49 haber bulunmuştur. Son dakika deprem haberi… malatya'de depremler meydana gelmeye devam ediyor. Son dakika haberi malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem oldu! Saat 11:27'de, malatya'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Saat 12.37'deki depremin merkez üssü pütürge ilçesi.

Malatya deprem haberi sayfasında en son yaşanan malatya deprem gelişmeleri ile birlikte son dakika malatya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 49 haber bulunmuştur. Kandilli rasathanesi'nin son verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde bir deprem meydana geldi. Malatya pötürge'de saat 21.06'da 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Malatya deprem haberleri sayfasında malatya deprem ile ilgili son dakika güncel malatya deprem haberlerini bulabilirsiniz. Son dakika deprem haberi malatya ilinden geldi!

Malatya Da Deprem Diyarbakir Tunceli Sanliurfa Adiyaman Kahramanmaras Gaziantep Ve Malatya Da Hissedildi Haberi Son Dakika Haberleri
Malatya Da Deprem Diyarbakir Tunceli Sanliurfa Adiyaman Kahramanmaras Gaziantep Ve Malatya Da Hissedildi Haberi Son Dakika Haberleri from www.ulusal.com.tr
Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! İşte kandilli son dakika depremler tablosu. Malatya deprem haberi sayfasında en son yaşanan malatya deprem gelişmeleri ile birlikte son dakika malatya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 49 haber bulunmuştur. Son dakika deprem haberi malatya ilinden geldi! Kandilli rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, deprem malatya'nın battalgazi ilçesine bağlı uluköy mahallesinde gerçekleşti. Malatya'da meydana gelen 5.0 büyüklüğünde deprem sonrası cnn türk'te açıklama yapan prof. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. .yaptığı paylaşım ile malatya pütürge merkezli 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleştiğini duyurdu.

Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler.

Afad, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı. Malatya deprem haberi sayfasında en son yaşanan malatya deprem gelişmeleri ile birlikte son dakika malatya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 49 haber bulunmuştur. 24 ocak 2020 cuma günü merkez üssü elâzığ'ın sivrice ilçesine bağlı kalaba mahallesinde meydana gelen 6,8'lik depremin ardından malatya ve. Afad deprem dairesi başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre malatya arguvan merkezli bir deprem meydana geldi. .yaptığı paylaşım ile malatya pütürge merkezli 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleştiğini duyurdu. Son dakika malatya deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. .ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre malatya'nın pütürge ilçesinin kavaklıdere mevkisinde deprem oldu. Malatya 'da 4.4 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Son dakika malatya'dan deprem haberi geldi. Malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. İşte kandilli son dakika depremler tablosu. Depremin derinliği 5 kilometre olarak açıklandı. Saat 12.37'deki depremin merkez üssü pütürge ilçesi.

Deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı son dakika deprem. Son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama